Juhli kanssamme Sympatia-keräystä auttamalla kotimaan vähävaraisia ja tukemalla kehitysyhteistyötä maailmalla. Juhlakeräyksen tavoite 20 000 €. Keräyksen turvin voidaan toteuttaa vuonna 2022 leiritoimintaa vähävaraisille lapsiperheille sekä tarjota Ugandassa teiniäideille elämäntaito- ja ammattikoulutusta.

Korona-ajan vaikutukset ovat olleet raskaita erityisesti matalatuloisten perheiden lapsille ja nuorille. Huoli perheen toimeentulosta painaa. Perheiden pitkittyneet talousongelmat heijastuvat vahvasti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Köyhyys heikentää monella tapaa terveyttä, hyvinvointia ja kehitystä. Samalla voi kasautua häpeän, osattomuuden ja ulkopuolisuuden kokemuksia. Juhlakeräyksen turvin ADRA Finland haluaa tukea lasten, nuorten ja koko perheen hyvinvointia mm. tuetun leiritoiminnan avulla.

Teiniäitien koulutuskeskus Agagossa, Pohjois-Ugandassa toiminut yhden lukuvuoden. Keskuksessa opetetaan mielenterveyteen ja hyvinvointiin, terveyteen ja ravintoon, hygieniaan ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita sekä vihannesten viljelyä ja ompelijan ammattiin valmistautumista. Juhlakeräyksen turvin toimintaa koulusta pudonneiden yksinhuoltajaäitien parissa voidaan jatkaa.

Sympatia tekee hyvää – jo vuodesta 1921. Paranna elämää. Tee lahjoitus.